Edelliset kaksi päivää ovat olleet niin itsesäälipainoitteisia, että minun olisi tehnyt mieli viillellä itseäni S-etukortilla... perseeseen. Viikonloppuna tuli juopoteltua kunnolla, nykyään lauantaiset överihumalat tuntuvat aiheuttavan keskiviikkoon kestävää vitutusta, vedottomuutta, masentuneisuutta ja väsynyttä oloa. Krapulan voimakkuus selvästi noudattelee jotakin toiseen tai kolmanteen potenssiin olevaa käyrää iän funktiona. Tästä huolimatta olen sen verran tyhmä, että ratkean silloin tällöin juopottelemaan.

Tänään keskiviikkona olotila on ollut jo hieman inhimillisempi. Aamulla oli vielä kevyttä mielialan vaihtelua. Töiden jälkeen tosin kyllä hieman vitutti ja väsytti. Parempaan päin ollaan matkalla. Tänään olen jopa havainnut seksuaalipitoisia ajatuksia häivähtävän pääkopassani.. Tämä paskojen ajatuksien suossa kyntämiseni kyllä haittaa huomattavasti työtäni, joka vaatii korkeaa keskittymistä ja loogista päättelyä.

Päivittäin tulee pohdittua, että onko tässä projektissa mitään järkeä, koska olotilani tuntuu olevan huomattavasti paskempi verrattuna aiempaan runkkauspitoiseen elämääni. Kuitenkin, jos nyt luovuttaisin ja palaisin vanhoihin rutiineihin, niin en koskaan saisi tietää onko tämä kaiken kärsimyksen arvoista. Jos tämä näyttää jäävän pysyväksi olotilaksi, niin sitten marssin lekuriin vaivoineni. Sen aika ei ole kuitenkaan vielä, koska se tarkoittaisi luovuttamista kesken kaiken, ja luovuttaminen ei tule kyseeseen kohdallani.