Aikuisviihteetön elämäntapani on nyt pyörähtänyt uudelle kymmenluvulle. Kaiken lisäksi tänään on vielä maanantai, tuo päivä jona meininki on ollut yleensä aivan paska. Tänä maanantaina olotila on ollut kuitenkin todella hyvä. Sain nukuttua pitkästä aikaa su-ma välisenä yönä kunnolliset yöunet. Tätä ei ole tapahtunut pariin viikkoon, vaan olen nukkunut todella huonosti. Meditoin juuri äsken ja sekin sujui varsin mallikkaasti pitkästä aikaa. Kävin myös salilla pitkästä aikaa, tuntui hyvältä.

Lähimenneisyydessä, eli päivinä 77, 78 ja 79, meno on ollut nahkea. Ei kuitenkaan aivan paska, mutta ei hyväkään. Mieliala on ollut melko stabiili, mutta muuten olen ollut väsynyt zombi. Nyt sain kuitenkin pitkästä aikaa vietettyä täysin kiireettömän ja rauhallisen viikonlopun ilman minkäänlaisia turhia kissanristiäisiä, ja se teki enemmän kuin hyvää.

Kokonaisuudessaan näiden neljän päivän aikana olo on ollut siedettävä, tänään jopa erittäin hyvä. Tällainen olotilan pitäisi aina olla.

Viimeisen kymmenen päivän sisällä olen alkanut huomaamaan myös fyysisiä muutoksia; aamuisin on ollut kyrpä pystyssä. Aamustondikset ovat olleet hukassa pitkään, en edes uskalla laskea, että milloin viimeksi ne ovat olleet säännöllisiä, siitä on kuitenkin liian monia vuosia. Tällä hetkellä aamustondiksien vahvuus on kuitenkin vain medium, eli vielä ei kannettaisi vettä saunaan. Ehkä ajan kuluessa ne vahvistuvat. Tosin sitten ei kestä polvet (siinä veden kantamisessa).

Pillua ei ole tehnyt hirveästi mieli viikon sisällä. Se on helpotus, sillä pyöriminen jatkuvassa kiimassa täällä betonikuutiossa aiheuttaa psyykkistä ahdistusta. Etenkin nyt, kun en suo itselleni keinotekoista helpotusta.  

Hydrauliikkavideoiden katselu ja itsensä pitely on alkanut päivien vieriessä tuntumaan yhä kaukaisemmalta ja vähämerkityksellisemmältä asialta. Ei vain kiinnosta.