Viimeaikaisesta hieman matalahkosta panetuksesta huolimatta kykenin lihallisiin iloihin viikonlopun aikana kahteen kertaan. Tuntuu, että tuntoaisti kullissani olisi kokoajan paranemaan päin. Vaikka homma hoidettiin kortsun kanssa, niin pystyin silti tuntemaan kun pillun kosteat seinämät liukuivat kullini ympärillä. Ennen munani on ollut hyvin tunnoton kortsun kanssa. Myös suihinotossa tuntuma oli parempi. Olisin saattanut jopa laueta, jos poskihoitoa olisi jatkettu pidempään. Ehkä vielä joskus..

Muuten sitten kuluneet viisi päivää ovat menneet hieman niin ja näin. Oloni on ollut laiskahko, tylsämielinen ja aikaansaamaton. Mikään ei ole hirveästi kiinnostanut. Juuri nyt tätä kirjoittaessa olo on krapulainen pienissä määrin, ei kuitenkaan kovin pahasti. Mielenkiinnolla odotan taas mitä ensi viikko tuo tullessaan.

Olen ollut nyt noin neljä kuukautta vapaana pornon ikeestä. En siltikään tunne vieläkään olevani ns. normaalilla olemisen tasolla. Uskon kuitenkin pahimman paskan olevan takanapäin ja että suunta on kohti parempaa. Tällä hetkellä vittumaisin sivuvaikutus on ollut unettomuus. Yöuneni ovat olleet sangen paskoja ja se verottaa jaksamistani todella paljon. Alla olevan linkin videossa eräs tyyppi kertoo hieman asiasta omasta näkökulmastaan. Hänellä palautuminen otti 9 kk! 

https://www.youtube.com/watch?v=kGGxXHBVDYU