Päivää pitkästä aikaa.

En ole ehtinyt päivittelemään tilannetta, sillä on ollut hieman hässäkkäää. Olen nimittäin muuttanut ulkomaille. Olen paossa Suomen kylmää ja ankeaa talvea. Kevään korvilla sitten hiivin takaisin härmään.

Libido on alkanut taas hiljalleen palailemaan. Aamu/yöseisokkeja on esiintynyt nyt lähes päivittäin. Epäilen, että aloittamallani d-vitamiinilisällä on jotakin vaikutusta asiaan. Ruokavalioni näet ei sisällä kovinkaan paljon maitotuotteita tai kalaa, joista saisin d-vitamiinia luonnollisista lähteistä. Laskin, että sain d-vitamiinia huomattavasti alle suositusten, ja suositukset ovat suomessa todella pahasti alakanttiin. Niinpä aloitin napsimaan d-vitamiinia purkista ja olen ollut sen jälkeen virkeämpi. Tosin olen nyt saanut myös levätä huomattavasti enemmän, joten d-vitamiini tuskin on yksin "syyllinen" parempaan olotilaani.

Unen laatu ei ole vieläkään palannut normaaliksi, jota ihmettelen. Pystyn kyllä nukkumaan kohtuullisesti, mutta uni ei ole niin hyvää kuin ennen. Voiko pornoaddiktiolla tosiaan olla näin pitkälle kantavia seurauksia? Toivottavasti tämä menee jossain vaiheessa ohi. Onneksi melatoniini tehoaa minulla hyvin. 

Loppu.