Vituttaa saatana. Olen ollut räkätaudissa nyt tovin. Krapulassa ja kipeänä on kaikkein vaikeinta pysyä erossa runkkaamisesta, koska ei ole mitään muuta tekemistä. Tai olisi, muttakun ei jaksa muutakuin maata sängyssä.

Nyt olen ollut laukeamatta reilut pari viikkoa ja huomaan erikoisia efektejä kullissani ja ajatuksissani. Sängyllä maatessa ajatukset harhautuvat lähes pakonomaisesti seksiin liittyviin asioihin. Tämä ei ole mitenkään erikoista. Erikoista on kuitenkin se, että tulen kovaksi jo pelkästä seksin ajattelusta ja kyrvästä alkaa valumaan touhutippoja. Kyllä, touhutippoja. Seuraava aste puutteessani on varmasti laukeaminen pelkästä ajattelusta. En ole rehellisesti sanoen ollut koskaan näin pahasti puutteessa. 

Runkkaamisessahan ei sinällään ole mitään pahaa vaan siinä, että jos alan veivaamaan lapaseen säännöllisesti, niin epäilen, että hetken kuluttua olen taas pornon parissa. Hieman sama kuin antaisit alkoholistille kossupaukun.

Huomenna menen lounaalle kasvisruokaravintolaan. En ole ikinä ollut pelkälle kasvisruualle pyhitetyssä ravintolassa. Olen äärimmäisen lihanhimoinen valkoihoinen heteromies, joten tämä on mielenkiintoinen kokemus. Sillointällöin kyllä olen ottanut kasvisruokavaihtoehdon lounaalla ja se on ollut ihan kelvollista. Yleisestikkin olen hyvin avoin uusille ruokakokemuksille.