Iltaa. En ole ollut kirjoittelutuulella eikä mitään valittamisen arvoista ole ilmennyt, joten olen pysynyt hiljaa. Nyt kuitenkin koin velvollisuudekseni tulla turisemaan jotakin tänne.

Eilen oli erittäin vahva krapula. Se vitutti. Krapulassa pahinta on krapulapanetus, tekisi mieli runkata kohtuuttomasti. En kuitenkaan runkannut. Tästä johtuen tänään on ollut pienimuotoinen voittajaolo. Pystyn hallitsemaan itseäni.

Lähipäivinä minua on huolestuttanut erityisen paljon rakkaan kotimaani Suomen tulevaisuus. Myrskyn merkit ovat olleet monelta suunnalta ilmassa jo pitkään, eikä laillinen hallituksemme näytä olevan kykenevä reagoimaan näihin riittävällä vakavuudella. Suomen taloudelliset sekä ulkoiseen ja sisäiseen turvallisuuteen liittyvät ongelmat ovat ratkaisematta. Kansalaisten turvallisuuden kannalta akuuteimpana ongelmana on tällä hetkellä "pakolaisten" hallitsematon muuttoaalto Suomeen.

Minusta on sääli, että turvallinen kotimaani pyritään pilaamaan täysin järjettömällä ja hallitsemattomalla maahanmuutolla. Minua kuvottaa päättäjiemme alhainen ja pelkurimainen suhtautuminen ilmiöön. Joukkoraiskaus pääkaupunkimme päärautatieasemalla pitäisi olla jo riittävän voimakas signaali herättämään kenet tahansa vallitsevaan todellisuuteen, myös rasistikorttia pelkäävät jeesjees -poliitikkomme. Valitettavasti näyttää siltä, että keisarilla ei ole taaskaan vaatteita...

Nykyisenlainen turvapaikkaturismi tulee jatkuessaan antamaan voimaa erilaisille ääriliikkeille. Tämä on ilmiselvä seuraus siitä, että parhaillaan toteutettava maahanmuuttopolitiikka ei tyydytä kansalaisia. Ensimmäiseksi "barrikadeille" nousevat aina ne joilla on vähiten menetettävää, tässä tapauksessa ääriliikkeitä sympatiseeraavat alempaan yhteiskuntaluokkaan kuuluvat henkilöt. Tilanteen pahentuessa ja jatkuessa myös tavallisten "perheenisukkien" mitta tulee täyteen ja tilanne eskaloituu. Viimeistään tässä vaiheessa alkaa muuttumaan ääni myös poliitikkojen kellossa. Toivottavasti kuitenkaan näin pitkälle ei tarvitse mennä, sillä rapatessa tulee roiskumaan.

Omalta osaltani kannatan täysin vapaata maahanmuuttoa, mutten nykyisenlaisessa kontekstissa. Nimittäin, "hyvinvointivaltio" ja vapaa maahanmuutto eivät ole yhteensopivia. Avokätinen sosiaalitukijärjestelmämme houkuttelee pääosin laiskaa, hyödytöntä ja väkivaltaista ihmismassaa maahamme. Omassa ideaalitodellisuudessani sosiaalitukiin ovat oikeutettuja vain maan alkuperäiset kansalaiset. Kaikki ei-rikolliset maahanmuuttajat ovat täysin tervetulleita, jos he kykenevät elättämään itsensä sekä perheensä. Tällä helpolla ja oikeudenmukaisella ratkaisulla pystyttäisiin karsimaan maahanmuuttoon lliittyvät ei-toivotut lieveilmiöt. Käytännössä tämä kyllä lopettaisi maahanmuuton Suomeen. Suomi kun ei ole kovinkaan houkutteleva maa työperäisille maahanmuuttajille. Asiantuntijatehtävistä maksettavat matalat palkat, äärimmäisen kireä verotus, huono ilmasto, käsittämätön kieli, syrjäinen sijainti, jäykkä byrokratia/sääntely ja Venäjän aiheuttama maariski eivät juurikaan houkuttele huippuosaajia tai ulkomaisia investointeja.

Ennustan, että seuraava kesä tulee olemaan ennätyskesä; nimittäin väkivalta- ja raiskausrikosten määrässä. Mitään ihmeellistä tässä ei pitäisi kuitenkaan olla kellekkään omilla aivoillaan ajattelevalle ihmiselle. Jos maahan tuotetaan suuri joukko naisettomia nuoria miehiä sotatoimialueilta ja väkivaltaisista kulttuureista, jossa raiskaamista pidetään vain "pojat on poikia" -tyylisenä kepposteluna, niin on selvää, että paska tulee osumaan tuulettimeen. Yleensäkkään suuri joukko toimettomia ja naisettomia nuoria ei ole ollut yhteiskuntaa vakauttava tekijä.

Jos jotakin positiivista ensi kesästä pitää löytää, niin se on (toivottavasti) tavallisten kansalaisten herääminen, jonka johdosta poliitkoilta aletaan vaatia jämäkämpiä toimia asian suhteen. Oman moraalini pohjalta en voi hyväksyä parhaillaan tapahtumassa olevaa. Ihmettelen suuresti niitä ihmisiä, jotka kieltäytyvät näkemästä ongelman olemassaoloa. Valitettavasti tietty osuus ihmisistä on aina täysin vietävissä.