Pitkään on oltu jälleen radiohiljaisuudessa. On siis tullut aika taas kirjoitella tähän syntiseen päiväkirjaani.

Mitään erityistä ei ole tapahtunut kuluneina päivinä sen lisäksi, että pornottomuuslaskurini kääntyi uudelle sadannesluvulle. Aika tuntuu kuluvan varsin joutuisasti ilman aikuisviihdettäkin. Motivaationi ja kiinnostukseni minulle läheisiä asioita ja harrastuksia kohtaan näyttää olevan palautumassa. Jo on kyllä aikakin, riittävän kauan on tullut oltua synkkämielinen ja innoton ihmisriepu.

Seksiunia tuntuu esiintyvän nykyään useamman kerran viikossa. Tällä viiikolla olen tainnut nähdä jokaisena yönä unta, johon liittyvät alastomat naiset jollakin tasolla. Libidoni on edelleen vaisuhko, mutta pientä kehitystä näyttää tapahtuvan kokoajan. Esimerkiksi tänään naiset ovat pyörineet tavallista enemmän mielessä. Ehkä kevään saapuninen stimuloi sisälläni asuvaa alkueläintä.

Unettomuus on edelleen vaivannut enemmän ja vähemmän. Huono yöuni hidastaa selvästi palautumistani salitreenistä ja tästä johtuen joudun pitämään treenifrekvenssin melko matalana. Uskon unettomuuden kuitenkin helpottavan tulevaisuudessa, sillä pystyn nukkumaan paremmin kuin esimerkiksi kolme kuukautta sitten.