Iltaa taas arvon kansalaiset! Olin viikonlopun muissa hommissa, joten en ole ehtinyt masentumaan kämpässäni ja kirjoittamaan tähän saatanalliseen päiväkirjaani.

Päivä nro 50 lähti aamulla kohtuullisen iloisissa tunnelmissa käyntiin, mutta päivän jatkuessa tunnelma yhtäkkiä lässähti ruokatuntiin mennessä, tunsin paskuutta, hyödyttömyyttä, masenntuneisuutta ja ärtyneisyyttä. Iltaa kohden kuitenkin matalapaine väistyi ja pääsin taas tolpilleni.

Päivät 51 ja 52 ovat olleet hyviä, en ole tuntenut henkisiä haasteita näiden päivien aikana. Yöunet ovat olleet tosin huonot ja on väsyttänyt. Välillä on hieman jopa panettanut, oikeastaan nytkin tekee mieli päästä naimaan. Oikeastaan olen aika irstaalla tuulella nyt, harmi etten pääse purkamaan seksuaalista energiaani mihinkään. Voin kuitenkin kertoa mitä tekisin. Panisin takaa, voimakkain työnnöin, vetäen samalla hiuksista ja purisin niskaa, kuiskisin korvaan matalalla äänellä rivouksia. Läpsisin perseelle niin kauan että se punoittaa ja vielä hieman päälle, en lopettaisi. Dominoisin tilannetta täydellisesti. Tunkisin peukalon perseeseen vaikken saisi lupaa, jatkaisin kiimaisen vitun naimista samalla sormettaen perseeseen. Pitäisin voimakkaalla otteella kiinni vyötäröltä ja panisin kuin eläin. Tuntisin pillun kostuvan yhä enemmän ja enemmän...