Aamua

En keksi juuri nyt mitään sanottavaa. Olotilani on siis ilmeisesi ollut melko tasainen; muutenhan olisin ollut täällä joka päivä valittamassa paskaa oloani. Libido on edelleen matala. Vaikka matalasta libidosta ei tällä hetkellä ole haittaa, niin se kaivelee silti alitajuisesti mieltä. Miehisyyttä koetellaan niinsanotusti.

Olen taas aloitellut treenailemaan salilla, on näet yritettävä pysyä edes jonkinlaisessa kuosissa. En ole kovin mieltynyt tällä hetkellä edustamaani "pulkannaru" vartalotyyppiin. Olisin aloittanut salilla käymisen jo aiemmin, mutta valitettavasti olin niin huonossa jamassa ensimmäiset viisi kuukautta, että kuntoilu vain pahensi oloani (kokeiltu juttu).

Yöunet ovat olleet kohtuullisia; pystyn toimimaan päivällä melko normaalisti enkä ole päivän aikana pystyyn kuollut. Nukkumisongelmat ovat vaivanneet minua aina, mutta aikuisviihteettömän matkani aikana ne ovat olleet ajoittain infernaalisia. Kuukauden-kahden sisällä yöuniani on leimannut tietty toistuva kuvio. Ensimmäiseksi, kun olen juuri nukahtamaisillani, niin säpsähdän hereille. Tästä ensimmäisestä "heräämisestä" kuluu n. 5-10 min, jonka jälkeen nukahdan kunnolla. Seuraavaksi säpsähdän hereille 1-2 tunnin päästä nukahtamisesta sydämen syke selvästi kiihtyneenä ja olo levottomana. Kolmas herääminen tapahtuu melko tarkkaan klo 5:00 aamuyöstä samantyyppisiin tuntemuksiin kuin toisenkin heräämisen aikana. Tästä eteenpäin pystyn nukkumaan yleensä kohtuullisen hyvin aamuun asti.