Vähäisen libidon kausi näyttää jatkuvan edelleen. Tänään minulla oli mild-asteen krapula, mutta krapulapanetusta ei ollut lainkaan?! En muista tällaista tapahtuneen koskaan. Krapulassa panettaa, aina. Paitsi näköjään tänään.

Vaikka miehisyyteni osalta olenkin lähinnä eunukki, niin jotain positiivitakin on mahtunut tähänkin viikonloppuun. Sain nukuttua nimittäin päiväunet tänään. En ole uniongelmiltani pystynyt nukkumaan kunnolla, en päivällä enkä yöllä, vaikka olenkin muuten erittäin kova päiväunien vetäjä. Ehkä unettomuus alkaa väistymään. Saa nähdä.

Sitten muihin mielipiteisiin. En ymmärrä miksi ihmiset päästävät itsensä lihoamaan järkyttäviksi läskeiksi. Hyi vittu. Toisaalta taas ymmärrän, koska kyse saattaa olla joillakin lohtusyömisestä. Saadaan mielihyvää syömisestä, kun elämä potkii/siinä ei ole sisältöä. Toinen ryhmä ovat nautiskelijat. Elämä on muuten kunnossa, mutta heillä ihmisen alkukantaiset henkiinjäämisvaistot ovat poikkeuksellisen vahvoina. Eli syö kun saat (mieluiten mahdollisimman energiapitoista), koska edessä saattaa olla puolen vuoden ruuaton kausi. Heitä voisi kutsua myös selviytyjiksi. Joka tapauksessa, silloin kun oma peilikuva alkaa näyttämään uralilaisen suomörön ja panssarivaunun risteytykseltä, niin jotain saattaisi olla aiheellista tehdä. Rankka ylipaino kertoo elämänhallintaongelmista.

Kaikki tietävät varmasti liiallisen ylipainon aiheuttamat terveysriskit. Niihin en puutu. Ajattelin puhua sen aiheuttamista sosiaalisista ongelmista. Itse en palkkaisi työntekijäksi armotonta läskiä, koska voi olettaa, että lihava henkilö on enemmän sairaslomilla kuin normaalipainoinen verrokkinsa. Parisuhdemarkkinoilla lihavilla on myös vaikeaa. Enemmistön mielestä läski kun ei ole kaunista. Jos kumppanin löytäminen on lihavalla vaikeaa, niin on myös vaatteiden. Samoin liikkuminen on lihavalle vaivalloista; portaat hengästyttää ja kauppaan käveleminen uuvuttaa, puhumattakaan kengännauhojen solmimisesta. Kaikesta huolimatta lihavat ihmiset eivät tee asialle mitään. Käsittämätöntä. Elämä muuttuisi niin paljon helpommaksi.