Olen jälleen saanut uusia tunnetiloja repertuaariini. Kuluneen kolmen päivän aikana olen tuntenut voiman, hallinnan ja agression tuntemuksia. En muista, että olisin koskaan tuntenut näin (tai jos olen, niin se on tapahtunut joskus teini-ikäisenä vuosia sitten). Esimerkiksi, jos joku tulisi kadulla aukomaan päätään, niin kertoisin suorat sanat painua vittuun. Yleensä olisin tällaisessa tilanteessa sovittelevammalla kannalla ja pyrkisin välttämään konfliktia. Juuri nyt minua ei pelottaisi vähääkään, jos kyseisenlainen tilanne kehittyisi tappeluksi, oikeastaan vetäisin kyseistä päänaukojaa hyvin mielelläni turpaan. En silti tunne olevani riidanhaluinen, ainoastaan määrätietoinen siitä, että jos joku ylittää tietyn rajan, niin tällöin hän saa ansionsa mukaan. Ehkä olen saanut kaivettua jostakin esiin itsekunnioitusta ja kadonneet kivekseni (kuvainnollisesti).

Kävellessäni ulkona ihmiset ovat väistäneet minua automaattisesti vaikka en ole näyttänyt vihaiselta tms. ainakaan tietääkseni. Omituista, sillä yleensä olen itse joutunut väistelemään väkijoukoissa kulkiessani. Ilmeisesti olen ollut ryhdikkäämpi ja määrätietoisemman näköinen liikkuessani.

Minusta tuntuu juuri nyt kuin olisin jokin nopea ja voimakas kissapeto. Kun seison suorana, niin käsivarteni tuntuvat vahvoilta; minun tekisi mieli käyttää niitä ruumiillisiin suorituksiin. Tämä on kummallista, sillä lihaksistoni ei todellakaan ole vahvimmillaan; olen käynyt kuluneen vuoden sisällä hyvin minimaalisesti salilla, ehkä kerran kahdessa viikossa.

Perjantaina runkkasin (ilman pornoa tottakai). Minun oli pakko, sillä olin menossa muualle yöksi. Tällöin olisi ollut hyvin noloa laueta nukkuessaan ja sotkea lakanat vieraassa paikassa. Kahden viikon laukeamattomuuden jälkeen vaara tähän on ilmeinen. Viikonloppuna tuli myös naitua. Kyrpä pysyi hyvin pystyssä pidemmänkin esileikin ajan ja erektio oli yllättävän kova. Nain kuin eläin, tukistin ja pitelin naista määrätietoisin ja vahvoin ottein. Minusta tämä tuntui täysin luonnolliselta. Myös nainen tykkäsi.

Vaikka sain pillua viikonloppuna, niin tultuani tänään kotiin halusin taas lisää. Eikö meille miehille mikään riitä? Kun tajusin, että en saa sitä juuri nyt mistään, niin minua alkoi masentamaan. Masennus vaihtui hyvin äkkiä vitutukseksi, minun teki mieli ottaa keittiön tuoli käsiini ja hakata se paskaksi lattiaan. Ja heittää puhelin päin seinää. Ja hajottaa muutakin irtaimistoa. Pystyn kuitenkin hillitsemään itseni, enkä päästä sisälläni riehuvaa eläintä valloilleen. Jos tämä eläin kuitenkin näyttää jatkavan asumista sisälläni, niin se on kesytettävä. Kesytettynä siitä tulee mahtava voimavara.