Iltaa!

Tulin juuri suihkusta ja kirjoittelen tätä sofistikoituneesti munasillani tietokonetuolissani (entinen runkkaustuoli) istuen. Olen joutunut vähentämään kylmien suihkujen ottamista tapahtuvaksi muutaman kerran viikossa. Päivittäinen kylmä suihku vetää niskan lihakset jumiin ja tästä aiheutuu päänsärkyä. Harmi, sillä kylmät suihkut tekevät todella hyvää. Pitänee tyytyä muutamaan kertaan viikossa siis.

Päivitystahtini on harventunut sillä olotilat ovat olleet parempia. Enää ei vituta/masenna/itketä jatkuvasti niin ei tarvitse purkaa päivittäin patoutumia. Sadan päivän nurkilla ajattelin pistää pienen yhteenvedon kuljetusta matkasta.

Pari viimeistä viikkoa on ollut alhaista aikaa, kullini on ollut kuollut. Naisten jalkovälit/takamukset/tissit eivät ole kiinnostaneet. Viime perjantaina kuitenkin konehuoneessa alkoi taas olemaan eloa pitkän kyvyttömyyden jälkeen. Ehkä kadonnut panetus on tulossa takaisin. En tiedä olenko tästä kuitenkaan mitenkään iloinen, elämä ilman seksuaalisia viettejä on melko helppoa. Tällöin pystyy keskittymään paremmin olennaisiin asioihin. Ehkä pitää alkaa eunukiksi..

Viimeisen kuukauden sisällä olen tuntenut outoa innostusta asioista, tätä tunnetta en ole tuntenut pitkiin aikoihin. Innostuneisuus on hieman samanlaista kuin pienenä poikana olen tuntenut. Tosin nyt innostuksen kohteet ovat hieman erilaisia. Minun tekee nykyään myös mieli tienata rahaa, mitä enemmän sen parempi. Olen tullut rahanhimoiseksi. Mitään toteuttavia toimenpiteitä en ole rahan tienaamiseksi vielä osa-aikaisen palkkatyöni lisäksi tehnyt. Sisälläni on vain tunne, että tekee mieli kääriä vyffeä, massia, fyrkvistiä, hynää. Ehkä pornohimoni on muuttanut muotoaan rahanhimoksi. Muutos on kyllä erittäin positiivinen, sillä raha on aina hyödyllistä.

Päivät 89-93 ovat olleet melko tasaisia. Mitään kovin kummallista raportoitavaa niistä ei ole. Viikonloppuna tuli naitua. Nykyään näyttää siltä, että olen tulossa eläimellisemmäksi. Sisälläni oleva eläin herää sänkypuuhissa ja nain kuin peto. Kullini tuntuma on hieman parantunut; kortsun kanssa pystyy naimaan nykyään paljon paremmin kuin ennen. Paneminen tuntuu vain erilaiselta. Ennen minusta tuntui, että olen vähän kuin mekaaninen kone, joka panee vain lauetakseen. Nykyään nautin enemmän koko suorituksesta ja laukeaminenkin tuntuu voimakkaammalta. Tuntuu vitun hyvältä kun saa tykittää mällit märkään pilluun. Tosin kyllä ruman ja lihavan naisen kanssa homma on varmasti edelleenkin mekaanista. Silloin haluaa vain laueta mahdollisimman nopeasti. Lukijan päässä herää varmasti kysymys, että miksi sitten ylipäänsä menen panemaan rumia naisia? No tietenkin siksi, että epätoivon hetkinä saattaa langeta helppoon ja huonoon tavaraan. Nämä jutut ovat miesten kesken julkisia salaisuuksia, suurin osa on joskus ratkennut tähän ansaan, mutta kuitenkaan näillä ei kehuskella kaveriporukassa. Tämä koskee tietenkin keskivertomiestä. Kreikkalaisen veistoksen näköisillä adoniksilla tai muuten poikkeuksellisia kykyjä omaavia miehillä (rock starat, miljonäärit, julkkikset..) tämäntyyppisiä ongelmia ei ole.

Olin viikonloppuna eräässä liikunta-aiheisessa tapahtumassa. Tajusin, että olen ihan vitun huonossa kunnossa fyysisesti. Liikunnan harrastaminen on ollut epäsäännöllistä ja vähäistä koko vuoden. Olen menettänyt lihasmassaani ja kestävyyskuntonikaan ei ole hyvä. Tuolla tapahtumassa naisetkin olivat yhtä kovia tekemään kuin minä. Niin kyllä, NAISET todellakin! Perkele. Asialle on tehtävä jotakin.