Aamupäivitys. Olen ollut nyt ilman pillua reilun viikon (enkä myöskään runkannut) ja tunnen pakottavaa painetta palleissa. Itseasiassa seuraavana maanantaina tulee kaksi viikkoa täyteen. Tämän jälkeen ollaan tuntemattomilla vesillä. En ole 12:sta ikävuoden jälkeen ollut laukeamatta yli kahta viikkoa.

Panettaa. Eilen kävellessäni kadulla tulin kovaksi kun katsoin edessä kävelevän naisen persettä. WTF? Eikä tässä vielä kaikki. Makailin illalla sängylläni ja ajatukset harhautuivat tietenkin pilluun. Minulla alkoi seisomaan ja munastani valui touhutippoja. Siis touhutippoja pelkästä ajattelusta..! Puute on selkeästi keskivaikea. Seuraavaksi varmaan kiihotun naisten polkupyörän näkemisestä..

Olen saanut nyt nukuttua hyvin muutamana yönä perätysten. Toivottavasti tämä jatkuu. Kaksi kuukautta kestänyt unettomuus on ollut todella helvetillistä.

Aion ottaa jossain vaiheessa selvää paikallisen maan naisista. En ole koskaan päässyt maistamaan ulkomaista piirakkaa. Siis muistaakseni, en voi olla täysin varma, sillä en muista kaikkia seksipartnereitani. Olen ollut 40-50 eri naisen kanssa sängyssä. En tiedä tarkkaa lukumäärää. Joskus nuorena jaksoin vielä laskea, mutta sittemin ei vain enää ole kiinnostanut. Epäilen kuitenkin, että paikallisten neitosten vokotteleminen ei tule olemaan helpoimpia tehtäviä sillä en ole täällä niinsanotusti yhtään mitään; täysi muukalainen. En osaa sanoa paikallisella kielellä edes "Hei". Joudun siis operoimaan englanniksi, onneksi nuoret ihmiset osaavat täällä hyvin englantia. En pysty kuitenkaan ilmaisemaan itseäni läheskään yhtä sulavakielisesti englanniksi kuin suomeksi.