Olen pudonnut taas jonkinlaisen alhaisen libidon kuilun pohjalle. Naisihmiset, niiden tissit, perseet ja tavarat eivät kiinnosta sitten vähääkään. Muna on lötkö ja laiska, mutta kohtuullisia aamuerektioita sentään on esiintynyt. Täydellinen seksihalujen puuttuminen on miesihmiselle tila, jossa ei ole suotavaa oleilla liian pitkiä aikoja, ihan mielenterveydenkin säilymisen puolesta. Sitä pohdiskelee kokoajan alitajuisesti, että mitä jos jäänkin tällaiseksi tuhkamunaksi. Tai mikä pahinta, jos tuuli sattuu puhaltamaan ulkona liian kovaa ja koko tuhkamuna lentääkin hevon perseeseen. Ei parrutettaisi enää piikoja kylmää kiveä vasten tiheässä kuusikossa. Siinä ei sitten elinluovutusjonot auta. Silloin tarvittaisiin nimittäin kovemman luokan elinluovutusjono, sukuelinluovutusjono.

Meininki on ollut tällä viikolla muuten ihan fine, olen ollut melko tasapainoinen mielialaltani. Ainut ongelma on ollut, että nukkumisongelmieni takia olen ollut ajoittain turhan väsynyt. Väsymyksestä huolimatta olen kuitenkin työmaallakin saanut asioita aikaiseksi.

Voisin yrittää heittää jotain kotifilosofista paskaa tähän loppuun. En jaksakkaan, taidan mennä nukkumaan. Jos saisin ennen puoltayötä unta. Jos en saa, niin tulen jatkamaan filosofista pohdintaani tänne.